image-3.jpg

Kariyer

KVKK Çerçevesinde Ön Bildirim

Ziyaretçiler, sitemizin Kariyer bölümüne özgeçmiş bilgilerini bırakarak, Özkanlı Hukuk Bürosu'nun bir parçası olma isteklerini bize iletebilirler.

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. İşbu Aday Gizlilik Bildirimi, iş başvuru ve işe alım süreçleri kapsamında bize sağlamış olduğunuz kişisel verilerinizi, Özkanlı Hukuk Bürosu olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK“) kapsamında nasıl işlediğimizi açıklamaktadır.

Kişisel verilerinizi, iş başvuru süreçlerinin yürütülmesi, işleme alınması, değerlendirilmesi ve genel işe alım süreçlerinin gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle iletişime geçilmesi amacıyla, meşru menfaatlerimize dayanarak işlemekteyiz. İş başvurunuz olumsuz sonuçlandığı takdirde, bilgilerinizi KVKK’ya uygun olarak makul bir süre boyunca saklayacağız. Kişisel verileriniz ayrıca, ilerleyen dönemde sizin için uygun olabileceğini düşündüğümüz açık pozisyonlar olması durumunda sizinle tekrar irtibata geçilmesi amacıyla kullanılabilir. Kişisel verileriniz, mevzuat hükümlerinin izin verdiği kurum veya kuruluşlar ile paylaşılabilecektir.

Özkanlı Hukuk Bürosu olarak, ofisimize veya internet sitemize yaptığınız ziyaretler sırasında, fiziksel veya çevrimiçi başvuru formları, yüz yüze görüşmeler ve benzeri sözlü, yazılı ya da elektronik vasıtalarla aşağıdaki bilgileri toplamaktayız:

  • Ad, soy ad, iletişim bilgileriniz,

  • Eğitim, staj ve kariyer gelişiminize ilişkin bilgiler,

  • İstihdama uygunluğunuzu denetlemek amacıyla referanslarınızdan ve güvenlik/güvenirlik taraması sonucu elde ettiğimiz bilgiler

  • Başvuru formu ile sağladığınız kişisel verileriniz, özgeçmişiniz ve bunların içeriği

  • Ofisimize yaptığımız ziyaretler sırasında diğer kapalı devre güvenlik kamera sistemi (CCTV) aracılığıyla elde edilen görsel kayıtlar

  • İş başvurunuz kapsamında hakkınızda talep edebileceğimiz diğer bilgiler

Kişisel verilerinizi işlerken uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik her türlü teknik ve idari tedbirleri almaktayız.

Üçüncü bir kişi hakkında bize bilgi sağlamadan önce (örneğin acil durumda iletişim kurulacak kişinin iletişim bilgileri), söz konusu kişiyi KVKK kapsamında usulüne uygun olarak bilgilendirmeniz ve gerekiyorsa verilerinin işlemesi için rızasını almanız gerekmektedir.

Bu kapsama işlediğimiz kişisel verilerinizle ilgili olarak KVKK’nın 11. maddesinde bulunan haklara sahipsiniz ve bu haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ kapsamında belirlenen şartlara uygun şekilde, info@ozkanli.av.tr  adresine e-posta göndererek veya aşağıdaki adrese yazılı başvuruda bulunarak bize iletebilirsiniz:

 

Özkanlı Hukuk Bürosu

Merdivenköy Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cd, Dikyol Sk. No: 2

Business İstanbul B Blok Kat: 13 D: 126

34732 Kadıköy/İstanbul

Birlikte Çalışalım

İletişime geçin, böylece birlikte çalışmaya başlayabiliriz.

Başvuru Formu
Bu formu doldurma nedeni seçiniz.
İyi derecede bildiğiniz yabancı dilleri işaretleyiniz.

Merdivenköy Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cd, Dikyol Sk. No: 2

Business İstanbul B Blok Kat: 13 D: 126

34732 Kadıköy/İstanbul

0216 771 77 75

  • Beyaz Facebook Simge
  • Beyaz Heyecan Simge
  • Beyaz YouTube Simgesi
  • Beyaz Pinterest Simge
  • Beyaz Tumblr Simge
  • Beyaz Instagram Simge
Departmanlarımız
Kurumsal
Faydalı Linkler